logo trans

Stookolie

Stookolie voor verwarming & voertuigen

Bij Hognoul & Zn kunt u stookolie bestellen die we aan huis kunnen leveren. Enerzijds kunt u de TotalEnergies Mazout Ultra aankopen die voornamelijk voor verwarmingsketels gebruikt wordt. De Mazout Ultra is een eersteklas stookolie met een goede prijs-kwaliteitsverhouding en heeft de volgende pluspunten:

Anderzijds kunt u voor de gasoliediesel (voorheen Mazout Extra) gaan. Die dient als brandstof voor verwarmings- en condensatieketels en voor zware voertuigen (o.a. landbouwmachines). Gasoliediesel is net als Mazout Ultra minder vervuilend. Wilt u uw stookolietank ook laten controleren? Dan kijken wij die uitgebreid na.

Stookolie nodig?

Contacteer ons nu voor meer informatie!

Vraag een verwarmingstoelage aan

Gezinnen die tussen 15 november 2021 en 31 december 2022 mazout en propaan in bulk (hebben) laten leveren, kunnen een verwarmingstoelage van 300 euro aanvragen. Die toelage is een eenmalig bedrag en wordt enkel uitgegeven wanneer de stookolie het hoofdverblijf verwarmt.

U kunt die vergoeding via een online platform of via aangetekende brief verkrijgen. Houd er wel rekening mee dat de periode om een aanvraag in te dienen t.e.m. 31 maart 2023 loopt. Hieronder kunt u alvast het aanvraagformulier in pdf-formaat downloaden.

stookolie